Bas de Vos: stagiair MediaTest

Hallo iedereen,

Mijn naam is Bas de Vos en ik ben de komende maanden stagiair bij MediaTest. Ik ben net aan mijn master Cognitieve Psychologie begonnen in Utrecht en ga mijn masterthesis voltooien bij MediaTest. Het bedrijf sprak me aan omdat ik me verder kan verdiepen in mijn interesse in media en communicatie en daarnaast goed onderzoek kan doen. Ik ga de komende maanden onderzoek doen naar de meest effectieve manier om attitudes en gedrag van jongeren te beïnvloeden/veranderen middels diverse campagnes. Ik focus hierbij op uiteenlopende maatschappelijke kwesties: milieu, veiligheid en gezondheid. Zowel het onderwerp van mijn afstudeeronderzoek als het bedrijf MediaTest vind ik erg leuk, dus ik kijk ontzettend uit naar de komende maanden!

Heb je nog een interessante invalshoek voor mijn onderzoek of wil je over een paar maanden het whitepaper van dit onderzoek ontvangen? Stuur me dan een mail op bdevos@mediatest.nl.

Met vriendelijke groet,

Bas de Vos
Stagiair MediaTest

Deel dit bericht: