Even voorstellen: Lonneke van Riele

Hallo allemaal!

Mijn naam is Lonneke van Riele en ik versterk de komende 4 maanden het team van MediaTest als stagiair. Ik zit momenteel in het tweede (en laatste) jaar van de researchmaster communicatiewetenschap. Naast mijn scriptie betekent deze stage dan ook de afronding van mijn “schoolcarrière”.

Na het behalen van mijn bachelor in communicatie- en informatiewetenschappen besloot ik mij verder te verdiepen in hetgeen wat ik tijdens mijn studie zo leuk had gevonden: het doen van communicatie-gerelateerd onderzoek. Bij MediaTest krijg ik de mogelijkheid om mee te werken aan leuke, interessante en vooral veelzijdige onderzoeksprojecten om zo meer te leren over het doen van zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek in een professionele context. En dit alles in combinatie met een super interessante groep opdrachtgevers maakt deze stage de ideale mogelijkheid om me verder te ontwikkelen!

Tijdens mijn stage loop ik mee met verschillende projecten om ervaring op te doen met meerdere soorten onderzoek en onderdelen van het onderzoeksproces. Daarnaast zal ik me bezighouden met een onderzoek naar de oorzaken van vraagverlegenheid en hoe dit verminderd kan worden. Verder ga ik een klanttevredenheidsonderzoek voor MediaTest uitvoeren. Met al deze leuke onderzoeken in de planning kijk ik dan ook erg uit naar de komende 4 maanden!

Deel dit bericht: