Even voorstellen: Marit Sträter

Hallo iedereen!

Mijn naam is Marit Sträter en ik ga de komende maanden stagelopen bij MediaTest. Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn studie Communicatiewetenschap, en mijn afstudeerstage bij MediaTest is daarvoor de laatste stap. Het leukste aan mijn studie vond ik altijd het doen van onderzoek en het overzichtelijk weergeven van de resultaten daarvan in een paper. Verder hou ik van jongs af aan al erg van schrijven.

De stage bij MediaTest sluit dan ook erg goed aan bij mijn interesses en mijn studie! Ik wil graag leren hoe je onderzoeksresultaten kan vertalen naar een goed advies voor een organisatie. MediaTest is een leuke en professionele organisatie met veel ervaring in het doen van kwalitatief en kwantitatief onderzoek, en het is dan ook de perfecte stageplek om mij te ontwikkelen op het gebied van onderzoek doen.

Mijn afstudeeronderzoek gaat over de relatie tussen gamegedrag en social media-gebruik van jongeren en hun fysieke gezondheid. Ik ga ook kijken of depressie, persoonlijkheid en sportgedrag een rol spelen in deze relatie. Verder ga ik een segmentatieonderzoek uitvoeren onder jongeren met betrekking tot hun (social) mediagebruik en -voorkeuren. Ik kijk er naar uit om bij MediaTest veel te leren over alles wat er komt kijken bij het doen van marktonderzoek!

Deel dit bericht: