Judith Dudok aan de slag als Senior Research Consultant bij MediaTest

Onlangs is Judith Dudok begonnen bij MediaTest als Senior Research Consultant. Hiervoor werkte ze bij GfK en Ipsos als research consultant/director voor vele nationale en internationale media merken.

MediaTest heeft ambitieuze plannen om hun portfolio en specialisme op het gebied van media en communicatie onderzoek verder uit te breiden. De komst van Judith komt hierbij goed van pas. “Met haar kennis van de media branche en ervaring met crossmedia studies, branding onderzoek en mediabereiksonderzoek is Judith een waardevolle toevoeging aan ons team”, zegt Michiel Rotteveel (directeur onderzoek).

Judith: “Na jarenlang voor de grote spelers te hebben gewerkt, kijk ik er enorm naar uit om binnen het super gedreven team van MediaTest aan de slag te gaan en de kennis binnen het team verder uit te breiden. Begrip van de markt, je verdiepen in je klant, lean en agile, staan hier voorop en daar kan ik me 100% in vinden!”.

Judith hield zich bij GFK en Ipsos bezig met onder andere (crossmediaal) communicatie-effectonderzoek, brand tracking, (internationaal) mediabereiksonderzoek, merk- en positioneringsonderzoek en segmentatiestudies.

Deel dit bericht: