Hoe vermaak jij je tijdens deze ‘zomer’ vakantie?

Yes, het is zomervakantie! Of toch niet? We kijken om ons heen en zien een plensbui hier en een flinke windvlaag daar. Niet exact het perfecte weertje om lekker languit aan het zwembad te gaan liggen met een Radler en een goed boek.

Dan moeten we ons maar anders zien te vermaken deze zomer! MediaTest zet een aantal series op een rijtje die je wellicht nog niet gezien hebt en die heerlijk te binge-watchen zijn wanneer de zon ons de rug toekeert.

1. Peaky blinders (IMDB-beoordeling: 8,8)

De serie speelt zich af in het begin van de 20ste eeuw in Birmingham, Engeland. Centraal staat een bende onder leiding van Tommy Shelby, een gevreesde misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen.

* Nu 3 seizoenen met elk 6 afleveringen van ± 1 uur

 

2. Master of None (IMDB-beoordeling: 8,3)

Master of None draait om het leven van de 30-jarige acteur Dev. In de met een Emmy bekroonde serie zie je hoe Dev zijn acteer carrière van de grond probeert te krijgen en volg je de ups en downs van zijn liefdesleven.

 

*Nu 2 seizoenen van 10 afleveringen, variërend tussen 20 en 60 minuten

3. Designated survivor (IMDB-beoordeling: 7,9)

In een aanval op Washington komt praktisch het gehele bestuur van de Verenigde Staten om. Zo wordt een gewone ambtenaar plots de President van Amerika. Het resultaat is een aangrijpende politieke dramaserie.

 

* Nu 21 afleveringen van ± 40 minuten

 

4. El Chapo (IMDB-beoordeling: 7,9)

Deze serie vertelt het waargebeurde verhaal over het leven van de beruchte drugsbaron El Chapo, ofwel Joaquín Guzmán Loera. De serie biedt een blik in zijn leven vanaf zijn opkomst in de jaren ‘80. Ook zijn arrestatie en zijn ontsnapping komen naar voren in deze dramaserie.

* Nu 9 afleveringen van ± 40 minuten

5. Shooter (IMDB-beoordeling: 7,7)

Ex-marinier Bob Lee Swagger staat centraal in deze thriller. De hoog onderscheiden veteraan wordt overgehaald terug te keren als sluipschutter om te voorkomen dat de President vermoord wordt.

* Nu 1 seizoen met 10 afleveringen van ± 40 minuten en 1 seizoen met 3 afleveringen. Op 9 augustus is er weer een nieuwe te zien!

Dit zijn momenteel onze favorieten en ze zijn allemaal op Netflix te vinden, geniet ervan!

Deel dit bericht: