We denken graag met je mee!

Het is inmiddels een feit dat Nederland als gevolg van het corona-virus op slot zit. En dat heeft uiteraard ook consequenties voor marktonderzoek.

Misschien heb je op dit moment een onderzoeksproject bij ons lopen. Of misschien overweeg je om onderzoek uit te besteden, maar twijfel je of het daar nu wel het juiste moment voor is.

In beide gevallen is het goed om te weten dat wij je graag bijstaan in deze rare tijden. We denken graag met je mee over oplossingen.

Zo zijn er verschillende mogelijkheden om kwalitatief face-to-face onderzoek online uit te voeren. Via een gespecialiseerde tool kunnen we interviews en zelfs groepsgesprekken houden waarbij we alle vormen van stimulusmateriaal kunnen tonen. Je kunt op afstand alle gesprekken live volgen en ze worden integraal opgenomen. Deze vorm van onderzoek zetten we nu al vaak in, bijvoorbeeld als landelijke spreiding gewenst is.

Daarnaast is het uitvoeren van onderzoek via een panel een goede optie, juist omdat respondenten vaak noodgedwongen thuis zitten. Dit leidt tot een hogere respons. We denken graag met je mee over wat voor jou op dit moment de beste aanpak is en hoe we een panel daar voor in kunnen zetten.

Welke vorm van onderzoek er op dit moment ook voor jou nodig of haalbaar is en welke omzettingen in de opzet daar ook voor vereist zijn, wij brengen er geen kosten voor in rekening als dat leidt tot extra uren aan onze kant.

We denken graag met je mee!

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Bart Kleijn
bkleijn@mediatest.nl
06-513 810 32

Deel dit bericht: