Het intranet is volop in ontwikkeling. ‘Social intranet’ en ‘digital workplace’ zijn veelgehoorde termen. Reden voor MediaTest om te onderzoeken wat werkt en wat niet. Waarin verschilt een succesvol intranet van de minder succesvolle.

De resultaten In deze whitepaper zijn gebaseerd op onderzoek onder 200 intranet gebruikers en gesprekken met vele experts; verantwoordelijken voor het intranet binnen hun organisatie.

Belangrijke conclusie is dat een succesvol intranet eerder uitzondering dan regel is. Het is haalbaar, maar het vergt veel inspanning om een intranet te creëren dat door medewerkers wordt omarmd en een positieve ROI laat zien, meer inspanning dan initiatiefnemers zich vooraf vaak realiseren.

We hopen dat deze whitepaper inspiratie oplevert voor de verdere optimalisatie van uw intranet.

[ts_style_button text_button=”Download Whitepaper” link_button=”//www.mediatest.nl/wp-content/uploads/2015/05/Whitepaper-Intranet.pdf” postion_button=”pull-left” color_text_button=”#595959″ border_button=”yes” width_border_button=”1″ style_border_button=”solid” border_radius_width=”0″ type=”elegant” icon_elegant=”icon_download” color_hover_button=”#f18c59″ color_border_button=”#f18c59″ color_text_hover_button=”#ffffff”]
Deel dit bericht: